De stichting stelt zich tot doel om Nox de financiële ruimte te geven om dromen te verwezenlijken en hulpmiddelen in de ruimste zin van het woord aan te schaffen.

Genoemde acites hebben daar al toe bijgedragen maar de stichting Boks4Nox kan er met uw steun voor zorgen dat toekomstige hulpmiddelen -kosten waar bijvoorbeeld de WMO voorzieningen niet dekkend zijn-  kunnen worden aangeschaft.
Klik hier voor meer informatie over de stichting.

 

Sport Voor Nox 2 juni 201909 HenkFaserMetNox

 

Sport voor de rolstoelbus eigenlijk.
Wat een gejuich zal er losbarsten als het streefbedrag voor de aanschaf van de rolstoelbus voor Nox en zijn gezin is behaald.

Was er tijdens de voorbereidingen van de Sport Voor Nox enige scepsis over de toestroom van de inschrijvingen en werd er stilletjes meer verwacht dan het zich liet aanzien, het uiteindelijke resultaat van deze tropisch warme 2 juni zondag was uiteindelijk geweldig.
Dat een aantal ingeschreven deelnemers aan het strand of andere zaken de voorkeur gaf boven een warm verblijf op dat wonderschone Sportplaza in het Zuiderpark te Rotterdam, ok. Maar wat hebben die veel gemist. Wat een sfeer, wat een enthousiasme van deelnemers en de organisatie.

Lekker 5 kilometer hardlopen voor Nox, heerlijk relaxed (?) yoga voor Nox, lekker elkaar beheerst omverduwen voor Nox, lekker dollen op het voetbalveld en daar ook nog iets van leren voor Nox en als sluitstuk lekker op een zak -zand- raggen voor Nox.
Dank aan Dominique Frerichs (hardlopen), Demy Musch (akido), Mildred Villerius (yoga), Henk Fraser (voetbal) en Jan Oosterbaan (heavy bag training) die op hun vrije zondag bereid zijn geweest om zich belangeloos in te zetten voor deze sportdag.

 

En waar waren we geweest zonder de inzet van de vriendinnen Bianca, Nadia, Cindy, Jolanda en Claudia. Zonder hun netwerken en doorzetten zou sportdag alleen maar bij een goed idee gebleven zijn.

En dan die bijzondere locatie, Sportplaza Zuiderpark, geheel tot onze beschikking. Een prachtige plek, een beetje verscholen voor de niet ter plaatse bekenden, met geweldige mogelijkheden.
En water en wat te eten: gesponsord door Albert Heijn Hof van Portland te Rhoon en bedankbloemen (speciaal ook voor Jan Oosterbaan) door Het Rozenpakhuys te Barendrecht.

Zonder iedereen zou de Sport Voor Nox dag niet zo’n succes zijn geworden met de onverwachte hoge opbrengst van 1371 euro.
G E W E L D I G !

 


sponsorkliks


PPLUSW LOGO

goedegebuurenotariaat


LogoDTCdeMol klein


LogoDTCdeMol klein

vanderburgh


paramounfitness


babbels


sandystruijs


prikkewater


jtmeerkerk


careforlive


broekman


housshedrecords


vanpeltenschreijer

Stuwadoors-en controlebedrijf
van Pelt en Schreijer


websitebron


housshedrecords


Sanisale


housshedrecords


klik hier voor een volledig overzicht van onze donateurs