De stichting stelt zich tot doel om Nox de financiële ruimte te geven om dromen te verwezenlijken en hulpmiddelen in de ruimste zin van het woord aan te schaffen.

Genoemde acites hebben daar al toe bijgedragen maar de stichting Boks4Nox kan er met uw steun voor zorgen dat toekomstige hulpmiddelen -kosten waar bijvoorbeeld de WMO voorzieningen niet dekkend zijn-  kunnen worden aangeschaft.
Klik hier voor meer informatie over de stichting.

 

Pareltjes die glimmen als diamanten05 meidenkoor

 

 

Wat een fantastische middag was het op die 21ste april 2019.
Zangeres Sandy Struijs met haar collega's het duo Tijdloos traden op die zonnige en dus warme paasmiddag op in het partycentrum Prikkewater te Vlaardingen.
We waren Sandy al eerder tegengekomen bij de Toksjoo op Zuid en we hadden daar op haar een zodanige induk gemaakt, vertelde ze, dat we in haar geheugen zijn blijven hangen.
Ze wilde nog eens wat doen voor Nox.


En daar stonden ze dan. Op klaarlichte 2e paasdag. Te stralen, te zingen en dat dan ook nog eens tegelijk.


Voor een prachtig publiek, ook dat nog eens. Muziek voor allen.

 

Een danspasje, een meedeintje, een hapje en drankje, alles was er.
Alles was er om er een onvergetelijke middag van te maken.
Onvergetelijk voor de toeschouwers en onvergetelijk voor de stichting en natuurlijk voor Nox, Jolie, Sandy (die andere), Melanie, Sanny, Ilona en Menno.
Oma Dien en opa Douwe waren er ook.

 

 


Onvergetelijk want:
Er was een eerste -wat aftastend- optreden van een nieuw trio: SanSanMel. Maar ze deden het toch maar effetjes. Grilpowerrrrrrr.
Na de eerste microfoonangst te hebben overwonnen werd het lied geheel uitgezongen en dat helemaal zonder begeleiding.
EN !!
De Pareltjes hebben met de entree en collecte bij elkaar €879,85 opgehaald, welk bedrag Martin Poot (de eigenaar van het Parycentrum Prikkewater) afrondde naar DUIZEND euro...
Bovendien hadden de Pareltjes ook al zijn prachtige Partycentrum Prikkewater en zijn vriendelijke personeel tot hun beschikking en met het geweldige geluid van Rene Tol is het een top middag geworden.

Na het bekend maken van het opgehaalde bedrag, vloeiden de tranen zo links en rechts van emoties. En ja iedereen was er erg van ondersteboven. Zomaar effe 1000 euro voor de rolstoelbus.
Gedoneerd door de organisatie van die middag en door voor ons volstrekt onbekende mensen. Allen met een heel groot hart.
Een kippenvelmoment was deze onthulling en vooral de eerste "openbare" iele woordjes van Nox: "dank je wel" zal menigeen lang bij blijven.
Een geweldige middag en een geweldige actie.


sponsorkliks


PPLUSW LOGO

goedegebuurenotariaat


LogoDTCdeMol klein


LogoDTCdeMol klein

vanderburgh


paramounfitness


babbels


sandystruijs


prikkewater


jtmeerkerk


careforlive


broekman


housshedrecords


vanpeltenschreijer

Stuwadoors-en controlebedrijf
van Pelt en Schreijer


websitebron


housshedrecords


Sanisale


housshedrecords


klik hier voor een volledig overzicht van onze donateurs