De stichting stelt zich tot doel om Nox de financiële ruimte te geven om dromen te verwezenlijken en hulpmiddelen in de ruimste zin van het woord aan te schaffen.

Genoemde acites hebben daar al toe bijgedragen maar de stichting Boks4Nox kan er met uw steun voor zorgen dat toekomstige hulpmiddelen -kosten waar bijvoorbeeld de WMO voorzieningen niet dekkend zijn-  kunnen worden aangeschaft.
Klik hier voor meer informatie over de stichting.

 

Peluche

Een grote kartonnen doos.
Uit Belgie. De doos was verwacht en de inhoud min of meer. Maar de inhoud tartte alle verwachtingen. Twee “friemellappen”. Gehaakt en met allerlei geluiddingetjes. Toeterende au

to, sambaballetjes, een knisperding. Voelen en horen, aanzetten en uitzetten.
Wat zijn dat mooie dingen en wat een inleving heeft de maakster Alice Verkennis gehad. Op basis van redelijk summiere informatie van oma via Facebook en Twitter tot zulke prachtige dingen in staat zijn: dan moet je toch wel erg handige handen hebben maar zeker een geweldige inbeelding van Nox.

 

Alice kan je vinden op Facebook AVC-Alice Verkennis Creation.
Maar wat ook heel belangrijk is: de organisatie die achter deze creatieve dame(s) staat. Te vinden op www.peluche.nu. Daar vind je veel meer informatie over Peluche dat een initiatief is waarbij mensen vrijwillig handgemaakte spullen creëren.

 

 IMG 20190206 Peluche 				300 400

IMG Peluche


sponsorkliks


PPLUSW LOGO

goedegebuurenotariaat


LogoDTCdeMol klein


LogoDTCdeMol klein

vanderburgh


paramounfitness


babbels


sandystruijs


prikkewater


jtmeerkerk


careforlive


broekman


housshedrecords


vanpeltenschreijer

Stuwadoors-en controlebedrijf
van Pelt en Schreijer


websitebron


housshedrecords


Sanisale


housshedrecords


klik hier voor een volledig overzicht van onze donateurs